Gezond en mooi met Esther

Vandaag wil ik jullie graag aan iemand voorstellen! Het leuke en bijzondere aan mijn beroep is dat ik elke dag de kans krijg nieuwe mensen te ontmoeten. En zonder dat je het vooraf weet kan er zo ineens een vriendschap ontstaan. Vorig jaar nam Esther contact met mij op nadat ze via een tip van een vriendin had gehoord over Noemi Beauty. Ze ging trouwen in augustus en vroeg mij haar make-up te verzorgen. Na een aantal afspraken bleek dat we allebei een grote passie hadden, ik voor beauty en Esther voor sporten en lifestyle. Ook een leuke overeenkomst; Esther heeft net zoals ik een eigen blog; Es’ Leven.

En zie hier, Esther haar eerste artikel op het Noemi Beauty blog. Ze wil jullie graag meenemen in de wereld van sport en een gezonde lifestyle.

Es’Leven; wie?
Ik ben Esther, 32 jaar, happily married, moeder van een zoon van 10 maanden en docent op het MBO Sport en Bewegen. Na het behalen van de opleiding Sportgezondheid, met als specialisatie Sport & Voeding aan de Hanzehogeschool in Groningen leef ik mijn grootste passie: lesgeven en bloggen over een leuk, gezond, mooi en bewust leven.

De zomer was ‘extra Healthy & Beauty-Time’
Wat een heerlijke zomer was het! Al schrijvend sluit ik deze mooie en inspirerende periode af en zit ik vol energie voor het nieuwe seizoen! Ik blik graag nog even met jullie terug.

‘De zomer was voor mij: extra bewegen, meer energie hebben, genieten van de zonnestralen, maar bovenal, de fijne lange dagen, waardoor het was alsof ik elke dag extra ‘Healthy & Beauty-Time’ had. Meer tijd om weer even ‘echt’ terug te gaan naar de basis voor een gezond en mooi leven!

Trouwens…Wat voor mij me-time is? Op een heerlijke zonnige dag (vitamine D opdoen) door onze hoofdstad fietsen en genieten van  een overheerlijke ‘healthy’ shake en appeltaart. De tip; neem je iets wat ‘minder’ goed voor je is, zorg dan voor dat extra stukje beweging, zodat je energieverbruik en energie inname in balans blijft.

Me time, koffie

Healthy & Beauty
Healthy & Beauty; ik houd van allebei! Ik zie gezondheid en schoonheid niet los van elkaar. Gezond leven heeft, zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, positieve invloed op onze huid. Zelf heb ik een gevoelige huid en weet ik uit eigen ervaring wat een gezonde leefstijl voor en met je huid kan doen. Ik neem jullie dan ook mee in mijn ‘Healthy & Beauty’ wereld; Back to Basic!

Back to Basic!
De kracht van een mooie en gezonde huid is voor mij: teruggaan naar de basis. En met ‘basis’ bedoel ik: voldoende bewegen en gezond eten. Eigenlijk geen hogere wiskunde zou je denken. Toch blijkt uit eigen ervaring dat men het best lastig vindt om deze ‘basis’ op te pakken.

Met het hebben van een gevoelige huid weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, van binnen en van buiten. Naar mijn idee zou je het hebben van een gevoelige huid trouwens niet als ‘last’, maar juist als eye-opener moeten zien. Een beetje omdenken is zo nu en dan wel fijn toch;-)?! Mijn boodschap: ‘Ervaar, zie en voel wat de juiste voeding en de nodige beweging met je huid doet’.

In mijn volgende blog kun je lezen over wat de juiste vitaminen en mineralen voor jou kunnen doen.

Tot dan! Liefs, Esther | Es' Leven

Meer artikelen over het Noemi Beauty Blog: