Wintertrends

Het meest gezellige seizoen is weer gestart, de winter laat zich zien. Prachtige kleuren zien we terug in onze kleding, maar natuurlijk ook in de make-up. De winter heeft qua make-up altijd iets speciaals, we doen net iets meer ons best en experimenteren met de nieuwe trends.

Lippen
De nude lip blijft nog steeds een favoriet, je kunt deze zowel glanzend als mat toepassen. Maar wil je eens iets anders? Pak er dan een wijnrode, of donkerpaarse lipstick bij. En dan het liefst een matte, zodat het effect mysterieus en stoer staat.

 

Huid
Onze huid hoeft geen mat effect meer te hebben, nee.. we gaan voor een super gezond en glanzend effect. Dit kun je bereiken door een luchtige foundation te gebruiken die voldoende dekking geeft en de huid vervolgens te accentueren met her en der een beetje bronzing poeder en blush voor kleur in je gezicht.

 

Nagels
Smaragdgroen, bordeauxrood, metallic zijn de kleuren die het mooist matchen bij de kledingtrends van dit seizoen. Diepe kleuren voor een mooi verzorgde nagel.

 

Ogen
Niet alleen in het interieur doet deze kleur het goed, ook de ogen gaan ervan stralen; koper! Breng een mooie glanzende koperkleur of warmbruine tint aan en laat je verrassen door het prachtige resultaat. Een eyeliner met een kleine wing maakt je look helemaal af.

 

Strobing
Contouren is nog steeds in, maar als je voor meer gemak gaat kun je vanaf nu gaan stroben (zal het een werkwoord zijn? Ik strobe, jij stroobt?). Strobing houdt in dat je een vloeibare of poeder highlighter aanbrengt op de plaatsen die je wilt accentueren in je gezicht, denk hierbij aan je jukbeenderen, je neusbrug, het randje van je bovenlip. Het kost een stuk minder tijd en het effect is echt prachtig!

Veel plezier met je nieuwe make-up look!

Danique

Door: Danique Wolferink ¬© | Alle rechten voorbehouden

Meer artikelen over het Noemi Beauty Blog: