Mooi voelen, is mooi zijn

Van jongs af aan heb ik vol enthousiasme gewerkt naar mijn uiteindelijke doel, een eigen salon. Een ruimte waarin ik u het gevoel van weldaad en aandacht mag meegeven. Ik ben Danique Wolferink, een schoonheidsspecialist met een grote passie voor beauty. Naast mijn studie Allround Beauty-expert heb ik veel ervaring opgedaan in de branche. Op 10 maart 2014 ben ik bekroond met de titel 'Best newcomer of the year' door de Nederlandse Beauty Award. Sinds april 2013 bied ik een groot scala aan behandelingen aan onder een dak, van huidverbetering tot make-up. Ook online deel ik mijn kennis, via het Noemi Beauty Blog.

Noemi is een Italiaanse meisjesnaam die staat voor zalig, aangenaam. De naam stamt af van Naomi en/of Noomiy, de Hebreeuwse naam die mijn genoegen, plezier en lieflijke betekent. Dit is precies waar Noemi Beauty voor staat.

Geen behandeling bij Noemi Beauty is hetzelfde. Omdat u als persoon uniek bent, creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw doel en wensen. Ik vind dat een bezoek aan mijn salon meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling, samen kijken we wie u bent als persoon en wat bij u past. Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend. Want u bent zo mooi als u zich voelt.