top of page
Zoeken
  • Danique

1 JAAR NOEMI BEAUTY


‘Time flies when you’re having fun’ en dat is echt waar! Alweer een jaar geleden opende ik de deuren van mijn grote droom, mijn eigen salon Noemi Beauty. In dit blogbericht wil ik jou graag meenemen naar een aantal leuke gebeurtenissen in het afgelopen jaar.


In januari vorig jaar bezocht ik voor het eerst het pand aan de Haaksbergerstraat 10 in Diepenheim. Ik was direct onder de indruk van het mooie hoge plafond en de prachtige balken. Sinds die dag maakte ik plannen om mijn droom te kunnen realiseren.

Inmiddels wist ik welke sfeer zou passen bij Noemi Beauty. Omdat ik alles mooi wit wilde hebben, waren we druk aan het schilderen sinds begin maart. Doormiddel van tape tekenden we de indeling op de grond uit, zodat we wisten hoe het zou worden, over alles werd nagedacht.


Om Noemi Beauty een eigen gezicht te geven hadden we begin maart een fotoshoot in samenwerking met Kasimir Szekeres, een super fotograaf met wie we een mooi resultaat hebben mogen bereiken.


Omdat ik graag wilde dat Diepenheim en omgeving kennis ging maken met Noemi Beauty, startte ik een bedrijfspagina op Facebook. Hier kon je alle vorderingen volgen. Sinds het begin is dit een groot succes en voor mij is het fijn om te zien dat ik op deze manier contact kan houden met Noemi likers.


Na een maand hard werken was hij eindelijk klaar, de website ging online, ik was echt super blij met het resultaat! Ook was het schilderwerk klaar, zodat ik de salon in kon gaan richten. Als je al eens bij Noemi Beauty geweest bent zul je vast weten dat we bijvoorbeeld onze tafel en verkoopkast op maat hebben laten maken. Het was dan ook erg mooi om te zien hoe alles tot zijn recht kwam.


De allereerste klant werd ontvangen op twee april, omdat een klant voor mij koningin is, mocht zij het lintje doorknippen.

Op vijftien april was er het allereerste Noemi Beauty beautyweetje. Het bericht over rokjesdag werd goed ontvangen en gaf mij de aanleiding om nog veel meer berichten te gaan schrijven. Inmiddels zit ik op ongeveer twee berichten per week en ik beleef er veel plezier aan.
21 April stond de officiële opening in de agenda. Een leuke en bijzondere dag, waarop ik mij ineens echt besefte dat mijn droom werkelijkheid geworden was. Wat heb ik veel lieve cadeaus en kaarten mogen ontvangen, het was top!


Om mijn passie te kunnen delen met mijn klanten hield ik op 27 juni mijn eerste make-up workshop. Het was een groot succes en een avond waarop de dames veel gezelligheid hebben beleefd.


In september mocht ik de honderdste klant ontvangen in de salon, een bijzondere mijlpaal.


Begin september heb ik mij ingeschreven voor de Nederlandse Beauty Award. Op 9 december kreeg ik de bijzondere mail, waarin stond dat ik genomineerd was in de categorie Newcomer of the Year 2014. Helemaal fantastisch!

Begin januari schreef ik mijn beautyweetje over het effect van crèmes die te vergelijken zijn met het blauwe blikje van Nivea. Hiermee werd een recordaantal bezoekers en reacties behaald. In totaal kreeg het bericht 336 likes en meer dan 5.000 mensen bezochten mijn blog in één week. Het artikel werd het door veel collega schoonheidsspecialisten gedeeld.


Op tien maart dit jaar heb ik de belangrijkste prijs gewonnen in de beautybranche, de Nederlandse Beauty Award in de categorie Newcomer of the Year. Wat was het een bijzondere dag en wat heeft het mij veel gebracht. Lees het blogbericht over deze dag hier.


Afgelopen weekend heb ik als Cenzaa depositair mogen helpen op de Beauty Trade Special in Utrecht. Ook was ik te vinden bij de brancheorganisatie ANBOS en konden mensen een meet & greet met mij boeken in de stand van Beautyspot. Het was leuk om mee te maken en veel mensen te spreken die enthousiast zijn over ons vak.

Ik wil mijn klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij hebben als beauty-expert en ik wil jou graag bedanken voor het volgen van mijn blogberichten! Afgelopen jaar was al prachtig, maar we gaan voor een meer dan mooi tweede jaar!


--------


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page