top of page
Zoeken
  • Danique

15 MINUTE LOOK | AUBERGINE EYESIn het vorige beautyweetje ‘Messy bob’ zag je de look stiekem al voorbij komen, maar vandaag staat hij voor jullie uitgeschreven online. Deze look is speciaal geschikt voor groene ogen, doordat ik in dit geval gebruik maak van warmbruin in combinatie met auberginekleurige oogschaduw. Dit wil niet zeggen dat hij dames met blauwe, bruine of grijze ogen misstaat natuurlijk!

Stappen: 1. Reinig je huid en breng je serum, dagcrème en oogcrème aan.


2. Breng je foundation of BB crème aan en camoufleer eventueel oneffenheden nog met een coverstick en concealer. Zelf gebruik ik graag de BB crème van Cenzaa, deze verzorgt mijn huid en perfectioneert hem tegelijkertijd ook door mijn huid effen te maken en gedurende de dag mat te laten. Poeder vervolgens met een grote kwast je gezicht af met een losse of vaste poeder.3. Breng je blush aan midden in het gebied tussen je oor en je neus. Maak ronddraaiende bewegingen, zodat je geen streep krijgt en de blush dus mooi samensmelt met de rest van je make-up.


4. Breng als eerste een lichte kleur oogschaduw aan over het gehele ooglid tot aan de wenkbrauw.


5. Modelleer je wenkbrauwen en vul ze eventueel in met een poeder of potlood.


6. Breng de donkerbruine kleur aan langs de wimperrand, maar laat de binnenste ooghoeken vrij. Zet ook de arcadeboog aan met de donkerbruine kleur. Vervaag deze met een zachte blendkwast. 


7. Zet de aubergine oogschaduw op precies dezelfde plekken over de bruine kleur heen en vervaag vervolgens ook deze met een blendkwast.


8. Breng een zwart of donkerbruin oogpotlood aan en vervaag deze op de manier zoals in deze andere 15 Minute look.


9. Breng je favoriete mascara aan, misschien helpen deze tips je verder.


10. Als laatste breng ik een zachtroze gloss aan, dit doe ik omdat ik deze look overdag draag. Ga je de look als avondmake-up dragen, zet alles dan wat sterker aan en maak eventueel gebruik van donkerpaarse of donkerrode lipstick.Heel veel plezier met deze nieuwe look. Heb je vragen, laat het gerust weten in de comments!


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page