top of page
Zoeken
  • Danique

AL KLAAR VOOR ROKJESDAG?

Bijgewerkt op: 7 jul. 2019


De winter is eindelijk voorbij en het wordt weer tijd om onze benen te showen. Met deze tips lijken je benen al mooi gebruind.

1. Scrub;

Maak twee keer in de week gebruik van een zeezout scrub. Dit zorgt voor een goede doorbloeding en verwijderd de dode huidcellen. Dit laatste is nodig om in de volgende stappen een mooi resultaat te kunnen krijgen.

2. Verzorg; Maak na het douchen gebruik van een natuurlijke huidolie, zoals bijvoorbeeld amandelolie. Amandelolie bevat vitamine E, deze ondersteunt het huidherstel.

3. Bruin; Kies voor een zelfbruiner in plaats van een zonnebankkuur. Tegenwoordig zijn zelfbruiners goed ontwikkeld en hebben ze geen nare geur meer. Je kunt ze in verschillende soorten verkrijgen, van een rijke mousse tot een waterige substantie. Zo zit er altijd een juiste voor jou bij. Breng de substantie aan met ronddraaiende beweging en vergeet niet droge plekken op de huid van te voren in te smeren met bodylotion. Trek wel even handschoenen aan of was je handen goed na gebruik, zo voorkom je een bruine kleur in je handpalm!

Laat de zon maar komen!


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page