top of page
Zoeken
  • Danique

BLUE MONDAYPersoonlijk ben ik helemaal geen winterliefhebber, maar op Blue Monday schijnen we echt alle reden te hebben om ons somber te voelen. Britse psycholoog Cliff Arnal heeft ooit ontdekt dat elke laatste maandag van de maand januari een treurige en neerslachtige dag is. Volgens hem heeft dit te maken met het feit dat onze goede voornemens langzaamaan aan het mislukken zijn en er geen einde lijkt te komen aan de lange werkdagen voordat er weer een vakantie komt.

Maar wat nu, als wij met z’n allen lekker niet mee doen aan zo’n sombere dag en er bewust een mooie en plezierige maandag van gaan maken? Met deze tips moet dat zeker gaan lukken!


Draai je favoriete muziek Muziek is emotie. Draai op deze dag speciale nummers die je blij en energiek maken, zo kom je de maandag zeker door.
Beweeg Ook al had je misschien als goed voornemen te gaan trainen voor een zomerproof lichaam, meestal zijn deze plannen eind januari al weer verstreken. Toch kan beweging er zeker voor zorgen dat je je gelukkig voelt. Hierbij hoef je niet eens direct te denken aan een slopende training in de sportschool, een rondje wandelen doet zijn werk ook. Door te bewegen maak je het hormoon endorfine aan, een gelukshormoon.


Cocoon Combineer zelf een lichaamsscrub met je favoriete parfum erin, in dit beautyweetje beschrijf ik hoe je dit gemakkelijk kunt maken. Maak thuis je eigen spa en gun jezelf de tijd voor extra verzorging. Pak er na het douchen een goed boek, of een film bij en zorg dat je ontspannen zit. Cocoonen is het relaxen van 2015, denk hierbij aan een warme deken een kop heerlijke thee zodat je even helemaal tot rust komt.


Plan tijd voor jezelf Wil je wel graag ontspannen en verzorgd worden, maar maak je er liever een uitje van? Droom dan weg bij een fijne behandeling van Noemi Beauty.


--------


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page