top of page
Zoeken
  • Danique

CHRISTMAS LAST MINUTE LOOKHet is bijna zover! Na een drukke en gezellige week, met vele behandelingen bij Noemi Beauty, is het nu echt bijna Kerst. Dagen waarin je wat meer tijd voor jezelf en familie hebt, maar ook om je chique aan te kleden en de make-up hierop aan te passen. Speciaal voor jullie heb ik een kerstlook uitgeschreven en uitgevoerd waarin ik smokey eyes combineer met roze lippen.

Breng je dagverzorging aan op een gereinigde huid. Gebruik eventueel een primer, zodat je make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Voor deze kerstlook maak ik gebruik van een goed dekkende foundation die ik aanbreng met mijn handen, hierdoor smelt de foundation mooi met de huid samen. Om vermoeide ogen direct frisser te laten lijken en te laten liften, gebruik ik de meest lichte kleur concealer die ik kan vinden. Eerst breng ik hem aan onder mijn ogen en vervolgens klop ik hem met mijn vinger in de huid. Eventuele oneffenheden camoufleer ik met een laagje extra foundation.


Zo, de basis is gelegd! Voor een mooi effect bij kaarslicht, shape ik mijn gezicht. Lees hier hoe je dat kunt doen. Als extra glans, breng ik een vloeibare highlighter aan op de punten die ik wil benadrukken. In dit geval wil ik graag mijn jukbeenderen en mijn ogen en lippen benadrukken.


Breng als eerst een lichtroze glanzende kleur aan op het gehele ooglid, tot aan de wenkbrauw. Vervolgens breng ik een witte glanzende kleur aan in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauw als highlight. 


De gouden kleur breng ik op het bolletje van mijn oog aan en onder mijn oog in het midden, deze lijnen vervaag ik vervolgens licht. Een donkergrijze kleur breng ik aan rondom de buitenste ooghoeken en in de arcadeboog. Uiteindelijk blend je alles, zodat alle kleuren mooi in elkaar overlopen. Zet eventueel het witte weer iets aan wanneer je een frisser effect wilt.


Als finish breng ik een zwarte eyeliner aan met een wing en maak ik gebruik van een goede laag mascara. Lees hier hoe je het best mascara aan kunt brengen.


Mijn lippen kleur ik roze, veel mensen kiezen met kerst voor rood, maar ik ga even voor iets anders. Mocht je last hebben van droge lippen, gebruik dan eerst een lipscrub, of maak die zelf. Als je het lastig vindt lipstick nauwkeurig aan te brengen, kun je gebruik maken van een lippenseel. 

Zoals je kunt zien kan ik nog een beetje blush aanbrengen voor wat meer kleur in mijn gezicht, ik maak gebruik van een perzikkleur. Et voila, mijn make-up kerstlook is klaar! Op mijn nagels breng ik een nagellak aan die matcht met mijn lipstick.


Leuk dat je mijn kerstlook hebt gelezen, ik wens je fijne feestdagen en een gezond 2014! Danique


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page