top of page
Zoeken
  • Danique

CONTOUREN



Een trucje dat ik graag toepas in mijn werk bij Noemi Beauty, is het contouren of shapen van de gezichten van mijn klanten. Hiermee bedoel ik het aanbrengen van schaduw, om zo je gezicht slanker te laten lijken en karakter te geven. Bij contouren hoort ook het aanbrengen van lichte delen om je sterkste punten naar voren te halen. Contouren kan prima overdag, maar is helemaal leuk voor wanneer je een feestje hebt.


Zorg voor een goede foundation, zodat je een egale teint als basis hebt. Vervolgens breng je donkere poeder of vloeibare make-up aan op de plekken die je dieper wil laten liggen, of die je wil verbloemen. Breng een lichte poeder, vloeibare make-up of highlighter aan op de plekken die je naar voren wil halen. In het plaatje dat ik voor jullie heb ingevuld, is duidelijk te zien hoe A een licht accent is, B de donker aangezette delen zijn en C de blush is.



Contouren met make-up



Resultaat:



Om alles mooi in elkaar over te laten lopen kun je een zachte poederkwast gebruiken wanneer je met poeder hebt gewerkt. Zorg dat de lijnen verzachten en breng eventueel nog wat extra product aan. Bij de vloeibare make-up kun je deze uitwerken met een ronde foundationkwast, ook wel een stippling brush genoemd. Breng vervolgens je blush en de rest van je dagelijkse make-up aan om deze look af te maken.


Probeer het eens en je zult versteld staan van je ‘nieuwe’ gezicht.


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page