top of page
Zoeken
  • Danique

DE BESTE WENSEN… VOOR JE HUID!De beste wensen voor het nieuwe jaar, dat het een mooi jaar mag worden! Alle feestdagen zijn achter de rug en we gaan met z’n allen over tot de orde van de dag. Door al het heerlijke (soms wat ongezonde) eten en onze onregelmatige dagen is onze huid in de war. Om mij heen, maar ook bij mijzelf, merk ik een wat onzuivere huid op en bij deze wil ik graag mijn tips met jullie delen om de huid weer in goede balans te krijgen.Reinheid en regelmaat Het belangrijkste in je huidverzorgingsritueel zijn goede producten, afgestemd op jouw behoefte. Maak gebruik van producten met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in combinatie met therapeutische werkstoffen met een hoog percentage. Bij Noemi Beauty geef ik ook graag persoonlijk advies aan mijn klanten, om zo het beste resultaat te bereiken.


Kort gezegd is dit hoe je verzorgingsritme er uit zou horen te zien:


Dagelijks Maak zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruik van een reinigingsproduct. Dit kan bijvoorbeeld een foaming cleanser zijn, of een milk in combinatie met een toner. Reinigen is minstens zo belangrijk als het verzorgen van de huid, in de praktijk zie ik dat dit helaas vaak overgeslagen wordt. Zorg ook dat je de halslijn en je decolleté meeneemt in alle verzorging die je de huid geeft, ook deze huid zal op den duur verouderen en heeft specifieke verzorging nodig.Breng ’s ochtends een serum aan met daar overheen je dagverzorging. Een serum is een hoog geconcentreerd product dat jouw specifieke behoefte in de huid kan aanvullen of veranderen. Gebruik bijvoorbeeld overdag een hydraterend serum in combinatie met een hydraterende dagcrème. Breng ook elke ochtend een passende oogcrème aan, deze plaats je op het harde gedeelte rondom de ogen (de oogkas) en klop je vervolgens in cirkels in.Breng ’s avonds een serum aan met daar overheen je nachtverzorging. In de meeste gevallen mag de nachtverzorging best iets voller zijn en bijvoorbeeld een anti verouderende werking hebben. ’s Nachts is de huid het beste in staat voeding op te nemen. Breng ook nu weer een passende oogcrème aan.2 Keer per week Neem twee keer per week even de tijd voor jezelf en reinig je huid zoals je gewend bent. Kies vervolgens voor een peeling of scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Lees hier waarom dit zo belangrijk is. Kies daarna voor een masker dat voldoet aan jouw huidwensen. Hier kun je lezen welk masker er over het algemeen geschikt is bij elk huidtype.


Eens per 4 weken Laat je huid eens in de vier weken behandelen bij je schoonheidsspecialist. Een gezonde huid vernieuwd elke vier weken en zo heb je bij elke nieuwe laag een oppeppende behandeling te pakken.Tip;

Geniet van het voordeelarrangement Twinkle Treatment en ontvang per aankoop van 1 Cenzaa product voor jouw huid, 25% extra korting op de behandeling. Je korting kan oplopen tot 100% (bij 4 producten). Klik hier om direct te boeken.


Op naar een mooi, gezond en stralend jaar!


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page