top of page
Zoeken
  • Danique

DERMATOLOGISCH GETEST, WAT ZEGT HET NU EIGENLIJK?


Eerlijk is eerlijk, voordat ik afgestudeerd was als schoonheidsspecialiste trapte ik er ook in. Je loopt door de drogist langs alle schappen met potjes, tubes en pompflacons en je weet niet welke keuze je moet maken. Uiteindelijk heb je er een paar uitgekozen en op een van die keuzes staat de triomfantelijke tekst ‘dermatologisch getest’. Bingo! Die moet ik hebben, want hier is over nagedacht en het zal dan ook goed zijn.


Jammer genoeg is dit niet waar, dermatologisch getest zegt eigenlijk niets. Iets testen betekent tenslotte niet dat het ook daadwerkelijk goedgekeurd is. Het enige dat de fabrikant hier mee aangeeft, is dat hij zijn crème op vrijwilligers heeft uitgetest. Er staat niet bij op hoeveel mensen, welk huidtype deze mensen hadden, hoe de test is uitgevoerd en wat de uitslagen waren. Het kan dus maar zo zijn dat je alsnog gevoelig reageert wanneer je dit product koopt.


Kijk liever naar de ingrediënten in het product en kijk voor welk huidtype het product bedoeld is. Wil je een goed huidadvies, raadpleeg dan je schoonheidsspecialist. Zij kent jouw huid inmiddels en weet wat bij je past.


Bron: Jetske Ultee


--------


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page