top of page
Zoeken
  • Danique

DO IT YOURSELF LIPSCRUB

Afgelopen week merkte ik het bij mijzelf en bij mensen in mijn omgeving, het weer zorgde ervoor dat lippen barstten en er velletjes ontstonden. Het is niet alleen vervelend, maar ook erg onhandig want lipstick ziet er niet mooi uit wanneer je deze aanbrengt op uitgedroogde lippen. Toen ik gisterenavond van mijn werk thuis kwam waren de supermarkten al dicht en bedacht ik mij ineens dat je ook zelf een scrub kunt maken voor je lippen, met ingrediënten die je in huis hebt.


Do it yourself: Doe een klein beetje honing in een bakje en meng hier suiker doorheen (gebruik het liefst witte suiker, of basterdsuiker vanwege zijn kleine korrel). Gebruik voldoende suiker, zodat je honing van vloeibaar naar een vastere vorm gaat. Maak je lippen nat met wat water en breng je scrub met zacht ronddraaiende bewegingen aan. Spoel vervolgens de scrub van je lippen onder de kraan.

Je zult merken dat alle velletjes nu weg zijn. De honing heeft een hydraterende werking, daardoor voelen je lippen weer heerlijk zacht aan. Breng eventueel na de tijd nog een goede lippenbalsem aan met bijvoorbeeld sheaboter of jojoba olie, je zult merken dat deze nu beter zijn werk kan doen.


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page