top of page
Zoeken
  • Danique

GEBARSTEN LIPPENDe winter is een uitstekende tijd om mooie donkere lipsticks te dragen, van bordeauxrood tot aan donderbruin. Helaas komen deze kleuren niet tot hun recht wanneer je lippen niet in goede conditie zijn, velletjes staan nu eenmaal niet zo verzorgd en worden geaccentueerd bij het dragen van lipstick. Met enkele kleine stappen zorg je dat je lippen weer in topconditie komen.

Scrub Je lippen op een milde manier scrubben, zal ervoor zorgen dat je overtollige velletjes kwijtraakt. Vorig jaar heb ik een beautyweetje geschreven over het maken van een scrub met producten uit je eigen keukenkastje, hier lees je er meer over.SPF Ga je op wintersport of ligt er een dik pak sneeuw? Vergeet dan vooral niet je lippen te beschermen tegen het zonlicht. Sommige lipsticks of lippenbalsems bevatten SPF, maar meestal zijn deze aan de lage kant, factor 15 tot maximaal 30. Wil je echt een topbescherming, dan zul je moeten kiezen voor een speciale ski balsem, alleen laat deze wel een witte waas achter op je lippen.

Beschermen Smeer de hele dag door met een verzorgende lippenbalsem, eentje op basis van natuurlijke oliën werkt het beste.


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page