Zoeken
  • Danique

SHOTJE VOOR DE ZOMER

Genieten van de zon komt op de eerste plaats, maar met dit mooie weer wil je jezelf ook graag goed beschermen.Voor een gezonde lichaamshuid is het belangrijk deze regelmatig te scrubben. Zo ontdoe je de huid van dode huidcellen, waardoor je huid egaler oogt en gemakkelijker verzorgingsproducten opneemt. Wil je thuis jouw eigen scrub maken, met jouw favoriete parfum? Hier lees je mijn tip.


Als het om zonbescherming gaat, voel je jezelf na het insmeren al snel vertrouwd en veilig. Kijk de volgende keer bij het insmeren eens naar de hoeveelheid crème die je gebruikt. Voor voldoende bescherming heb je minimaal de hoeveelheid van een borrelglaasje nodig, voor je hele lichaam.

Ook is de de manier van smeren, de hoogte van de beschermingsfactor en de structuur van het product belangrijk om te bepalen in hoeverre je beschermd bent tegen schadelijke UV stralen. Gebruik bij voorkeur een witte crème in plaats van een spray, zodat je ziet waar je gesmeerd hebt. Smeer minimaal factor 30 en herhaal dit elke twee uur.


Geniet van de zon!


-------


Door: Danique Wolferink © | Dit blog zelf gebruiken | Alle rechten voorbehouden |

13 keer bekeken

AFSPRAAK-TIJDEN 
Ma.  10:00 - 21:00 uur
Di.   10:00 - 21:00 uur
Wo.  9:00 - 21:00 uur
Do. 10:00 - 18:00 uur
Vr.    9:00 - 18:00 uur

ADRES
Kerkstraat 22
7471 AK Goor

Tel.: 06 341 526 73
info@noemibeauty.nl

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Copyright © Noemi Beauty. All rights reserved.  Disclaimer